Goran i Claudia pozirali, a Hana prepoznala ‘krađu’: ‘Ja sam njoj idol. Prati me s lažnog profila…’

I nakon mirnog Uskrsa, bez previše objava, nastavlja se drama na relaciji Rodić – Jurenec, a vatru između bivših ljubavi pali nova djevojka Claudia Lucia.

Naime, Hana Rodić (23) i Goran Jurenec (40) nedavno su obavijestili javnost o svom prekidu, a nakon toga je krenula ‘paljba’. Iako je iz dana u dan izgledalo kako će se situacija ubrzo smiriti, došao je Uskrs, a samim time i nove objave na društvenim mrežama. 

Influencerica Hana pokazala je svojim pratiteljima kako se za vrijeme Uskrsa opušta sa prijateljicom Majom Nikolić, bivšom Miss Hrvatske.

Atraktivne djevojke snimile su storyje uskršnjeg stola na kojem su imale razne delicije, od šunke, jaja, mladog luka…

– Nemoj se zbog njega mrštiti. Zaboravi ga, zaslužuješ bolje – poručili su pratitelji Hani. U DRUŠTVU PRIJATELJICE Uskrs bez Gorana: Hana ga je već zaboravila, slavi s misicom.

S druge strane, njezin bivši dečko Goran proveo je Uskrs u privatnosti bez objava na društvenim mrežama no, to se ne može reći i za njegovu sadašnju djevojku Claudiju. 

Samo dan nakon Uskrsa, Claudia je odlučila objaviti novu fotku s Goranom ispod koje je napisala ‘Moja ljubav’ kako bi svima pokazala da su i dalje sretno zaljubljeni. 

No, ono što Poljakinja nije primijetila je da njezine fotke s Goranom jako sliče onima koje su objavljivali on i Hana. 

Naravno, to nije promaklo Haninim obožavateljima koji su je odmah i obavijestili o tome. 

– Toliko si joj nebitna da čak iste poze pravi s njim dok se slikaju; Daješ dotičnoj inspiraciju. Kraljice – napisali su joj. 

– Naravno, kad sam joj idol. Moj mali vjerni fan – odgovorila je Hana.

– Napraviti show ‘Kako postati Hana’, ako već imaš kopije da budu prikladna kopija, a ne kineska – nastavili su pratitelji, a Hana im je odgovorila kako će razmotriti tu ideju.

Kako bi stvar bila bolja, Claudia je, odmah nakon što je isto to dopustila i Hana, svojim pratiteljima pružila mogućnost da joj postavljaju pitanja na Instagramu. Time je Goranova nova djevojka ponovo dala naslutiti kako je time ‘kopirala’ njegovu bivšu. 

Hanini pratitelji odmah su podijelili s njom novosti, a Claudia se u međuvremenu na svom Instagram profilu bazirala na otvaranje novog YouTube kanala, ali ovaj put s Goranom. 

– Neki od vas su me pitali možemo li početi s YouTube kanalom. O čemu bi trebali pričati? – pitala je svoje pratitelje Claudia i kasnije podijelila neke od ideja koje su joj predložili. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *