KAKO POTPUNO OPORAVITI KOŠTANOI SISTEM: Zglobovi i kosti prestaju da bole čim ih očistite od soli…

Poslije dvije nedjelje, Malahov tvrdi da će prestati da vas bole zglobovi i kosti i da ćete videti da je cio koštani sistem postao pokretljiviji.

Genadij Petrovič Malahov, ruski stručnjak narodne medicine koji je u više od 60 knjiga predstavio kako liječiti 200 najrasprostranjenijih oboljenja, smatra da nas zglobovi i kosti bole zato što se vremenom u njima nakupe kalcifikati soli koje bi trebalo izbaciti.

On navodi recept za čišćenje soli iz organizma koji je veoma jednostavan. Ovaj način liječenja bi, međutim, trebalo sprovesiti, po mogućnosti, nakon čišćenja debelog creva (vodom i soli ili uobičajenim klistirom). Svakako, efekta ima i bez toga.

Uveče u 3 dl ključale vode spustiti 5 g lovorovog lišća koje je najbolje isitniti. Kuhati pet minuta, skinuti sa peći i staviti da odstoji (može i u termos) cijelu noć.

Sutradan procjediti i piti – po malo, u malim gutljajima tokom cijelog dana. Nikako ne ispiti cio rastvor odjednom, jer može izazvati komplikacije i krvarenje.

Tri noći zaredom praviti rastvor od lovora i piti tri dana. Posle pauze od sedam dana način se može ponoviti. Za hronične bolesti zglobova i kostiju rastvor piti pet dana.

Tokom sporovođenja ovog načina sa lovorom, nemojte se uplašiti ako primetite da vam je mokraća crvena i da često mokrite. To je uobičajeno, budući da soli u organizmu počinju intenzivno da se rastvaraju i tako nadražuju mokraćnu bešiku.

Posle dvije nedjelje, Malahov tvrdi da će prestati da vas bole zglobovi i kosti i da ćete videti da je cio koštani sistem postao pokretljiviji. To znači da je liječenje lovorom uspjelo. Ako i dalje osećate bolove – ponovite ovaj način.

Izvor. inportal.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *