SVAKI DAN POMISLIM NA SUPRUGU I NA SVE ŠTO SE DESILO: Ša otkrio kako se osjeća poslije AFERE SA TAROM! Ovoga se najviše PLAŠI!

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov izazvali su veliku pometnju kada su započeli vezu, prije svega zbog toga što je reper oženjen

Oni su otkrili kako se osjećaju.

– Ostavljam jedan brak iza sebe. Svaki dan pomislim na suprugu i na sve što se desilo, to me jede. I te kako se plašim i živim u nekom strahu. Plašim se osude komšija, okruženja. Ona ne zaslužuje nijedne sekunde da je povrijedim, vidjećemo kad dođe trenutak da se sretnemo, plašim se toga – rekao je Ša, pa dodao da neće ostaviti Taru, osim ako ona to ne odluči:

– Suviše je rano da pričam o tome da bih nekog oženio, ušao sam u vezu sa osobom koja je mlađa od mene 20 godina. Ko zna, možda će njoj dunuti kroz koji mjesec, poznavajući takve osobe i sebe, pa šta, idemo dalje, nisam neko ko će da kleči i moli za oproštaj. Moja bivša supruga je odlučna u svemu, pa šta god da kaže, to je to. Teško mi je da kažem da je bivša. Sa Tarom su emocije, ne kajem se što sam sa njom. –

S druge strane, Tara smatra da je njena majka podržava, te je istakla da je sada najsrećnija, ali i da ne treba da se miješa u Nenadov odnos sa Ivanom.

– Znam da mama podržava, osjećam da je uz mene. Jedino da ja napravim ozbiljnu grešku da me ostavi on, ja ne bih nikad njega ostavila. Njegove reakcije se bojim, a ovo mi je najljepša ljubav u životu koju sam doživjela. Mislim da je to njihova stvar (Ivanina i Nenadova) i da ja tu ne treba da se petljam šta će i kako će – rekla je on.

izvor: novi.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *