KARLEUŠA OPET ŠOKIRA: Zamaskirana u seksi ženu zmiju, opasno se razmahala oblinama i napalila obožavatelje

U ultrakratkoj pripijenoj haljini sa zmijskim uzorkom zavodljivo se izvijala na stražnjem sjedalu automobila

Taman kada pomislite da vas Jelena Karleuša (42) više ničime ne može iznenaditi, ona ode korak dalje i ponovno izazove pomutnju. Kontroverzna srpska pjevačica za potrebe novoga snimanja pretvorila se u – ženu zmiju!

Slavna JK objavila je seriju provokativnih fotografija i snimaka u zmijskoj koži. U ultrakratkoj pripijenoj haljini sa zmijskim uzorkom zavodljivo se izvijala na stražnjem sjedalu automobila. Na glavi je nosila beskrajno dugu pletenicu, a na licu – koronamasku sačinjenu od istoga materijala kao haljina.

Fanovi se uzbudili

“Kraljevska kobra! i “Ne vuci me za rep” napisala je Karleuša u opisima dvaju videa, koji su zajedno prikupili više od milijun pregleda – u samo jednome danu! Jedni je vole, drugi mrze, ali Jelenini najvjerniji obožavatelji i ovu su njezinu transformaciju dočekali s oduševljenjem.

“Ženo, koja si ti bomba”, “S ovom ženom želim živjeti u istoj kući”, “Anakonda”, “Auuu, ubijaš pogledom i pojavom!”, “Kakve noge, uf! I, naravno, prelijepa stopala!”, “Divetina”, “Daj nas nemoj paliti, predobra si”, “Jeco, jesi otrovnica!”, samo su neki od komentara očaranih fanova.

Instagram

Ne miruju ni hejteri

No, nisu svi oduševljeni Karleušinim performansima pa joj je tako nekolicina poručila da je ovo što je zadnje izvela ipak – previše. A bilo je i onih koji očito pomno proučavaju cijeli Jelenin put do slave te su, kako kažu, utvrdili da je cijela – umjetna.

“Nisi takva bila prije. Vidjela sam slike i videa. Struk uži, gu*ica veća, bokovi širi, podbradak… Nemoj misliti da smo tulipani ako kažeš da nisi operirana. I slijepci vide razliku prije i sada. Draga, to steznik ne može napraviti, ne laži napaćeni narod”, napisala je jedna pratiteljica, referirajući se na nedavno priznanje pjevačice kako uzak struk zahvaljuje “čarobnom” stezniku, kakav nosi i Kim Kardashian.

Foto: Instagram Autor: Hot.hr 07:10 15.03.2021

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *