Hana nije slavila Valentinovo s Goranom, pratiteljici odbrusila: ‘Ja vas ne ispitujem za muževe’

Dan zaljubljenih je prošao, a mnogi su na društvenim mrežama pokazali gdje su i kako proveli vrijeme sa svojim boljim polovicama. Snimke i fotografije s proslave Valentinova na Instagramu je objavila i reality zvijezda Hana Rodić (23), koja je u jeku sve glasnijih ‘šuškanja’ o prekidu s Goranom Jurenecom (40) taj dan slavila s prijateljicom. 

A njezini pratitelji ponovno su bili znatiželjni te nisu odoljeli pitati je gdje je Goran. Poruke koje je primila Rodić je javno objavila te napisala kako je ovo poruka svima kojima je čudno provesti Valentinovo s prijateljicom pa odbrusila:

– Ni ja vas nisam pitala gdje su vaši muževi. 

Našalila se Hana i dodala kako je možda sada prešla na žene te znatiželjnoj pratiteljici napisala neka joj pošalje unuku ako je ima. 

O prekidu prvog Gospodina Savršenog i Hane Rodić počelo se ‘šuškati’ nakon što su obrisali većinu zajedničkih fotografija s Instagrama i Goran je prestao pratiti Hanu. No niti jedan od njih nije se oglasio po tom pitanju.

– Ne mogu zaustaviti glasine i ne mogu promijeniti mišljenje ljudi koji vjeruju u njih. Sve što mogu je sjediti i smijati se ljudima kojima nemaju ništa bolje za raditi nego pričati o meni. Goran je svoj profil na Instagramu zaključao i ne osvrće se na ove glasine – napisala je Hana zagonetno na društvenim mrežama. 

Izvor: 24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *